Flames of Fire Box
Blog Overige Unboxings

Flames of Fire Box (Young Adults NL) | Unboxing

Flames of Fire Box | Unboxing

Deze blog bevat spoilers

Flames of Fire - Maart 2021

Jaaaaaaa!! Er is een nieuwe Nederlandse boekenbox op de mark. Namelijk de Young Adults NL boekenbox!  Young Adults NL is een website (platform) met de laatste nieuwtjes over young adultboeken en -films. En nu maken ze dus ook super leuke Boekenboxen. De prijs voor deze boxen ligt gemiddeld tussen de €30 en €40 exclusief verzending. In iedere box kun je een nog te verschijnen, of net verschenen Nederlandstalig boek met een handtekening van de auteur verwachten. De boxen staan volledig in het teken van een thema dat aansluit bij het boek dat in de box zit.

En nu is het tijd om één van deze boxen te gaan unboxen! Namelijk de Flames of Fire Box die in Maart 2021 is gemaakt.

Flames of Fire Box

Voordat je verder leest, moet ik even iets bekennen. Ik denk namelijk dat ik met deze box stiekem een beetje bevooroordeeld ben (sorry not sorry). Dat komt omdat ik één van de producten uit deze boekenbox heb mogen maken. Het was echt super leuk om samen te werken met Natasja en om dit product helemaal vorm te geven zodat het binnen het thema zou passen. Dat was ergens ook nog wel een flinke uitdaging, want ik had geen flauw idee welk boek er in deze box zou komen. Wat het product dat ik heb gemaakt precies is geworden, kom ik later in deze blog op terug. 

Ben je nou nieuwsgierig naar de boekenboxen van Young Adults NL? Op dit moment kan je hun april boxen pre-orderen op hun website!

Klik hier om de Books & Boys box te bestellen
Klik hier om de The Ones We Lost box te bestellen 

Oké, daar gaan we dan! AAHH ik ben zo BLIJ met het boek dat in deze box zat! Het is namelijk de vijfde wereldklassieker van Blossom Books: Dantes Goddelijke Komedie – De Hel.

Ik ben echt enorm fan van de wereldklassiekers-lijn van Blossom Books, deze uitgaven zijn namelijk echt prachtig om naar te kijken, een echte aanwinst voor je boekenkast. Klik hier om te zien welke andere boeken in deze wereldklassiekers-lijn beschikbaar zijn. 

Het boek ziet er echt prachtig uit. De Hel heeft een prachtige cover die ontworpen is door Sophie Pluim. De omslag is van stevig linnen en heeft een folieopdruk.  De vertaling van dit boek is gedaan door Lies Lavrijsen. Lies heeft ook een super leuke brief geschreven voor deze boekenbox én het boek is door haar gesigneerd. Daarnaast komt het boek met een prachtige match-ende (pun intended) boekenlegger van Blossom Books zelf.

Flames of Fire Box
Flames of Fire Box

De Flames of Fire box is flink gevuld met diverse goodies die heel goed bij het thema passen. Alles straalt vuur, warmte en de hel uit. 

Laten we beginnen met de prachtige spoiler card die ontworpen is door Dyonne van Blue Illusion Art. Ik ken Dyonne inmiddels al een aardige tijd en ze blijft me maar verbazen met haar tekentalent. Ik krijg het er al heet van door alleen maar naar deze print te kijken. Wie had gedacht dat de Duivel zo’n lekker ding zou zijn!?

Om bij te komen van de pittige print zit er een bijzondere thee in de box die samengesteld is door Filsen. De thee heeft een smaakcombinatie van gingerbread koekjes, zoete sinaasappel, pittige peper en koriander. Zou jij het aandurven om deze combinatie te drinken? Of ben je meer van het pittige snoepgoed? Ook daar is aan gedacht! Het boek is namelijk niet de enige klassieker in deze box, nee, er zitten heuse ‘jawbreakers’ in! Wie kent ze nog meer, uit de snoepwinkeltjes van vroeger? Het doet mij vooral denken aan mijn moeder die mij continue in de gaten hield als ik zo’n ding naar binnen probeerde te werken zonder er in te stikken. Ik weet niet of ik nou heel vrolijk wordt van dit heftige snoepgoed (ik heb denk ik nog wat trauma’s te verwerken) maar het past zeker heel goed binnen het thema!

Zoals aan de bovengenoemde goodies al te zien is, is er over ieder product in deze flames of fire box ontzettend goed nagedacht. In deze box zitten naast de ‘gewone’ items ook nog iets speciaals. Er zit namelijk een heel leuk stickervel in, ontworpen door Natasja zelf. Dit stickervel kan je natuurlijk gebruiken zoals je wilt, maar, er komen binnenkort een aantal hele leuke DIY-projecten op www.young-adults.nl  waar je deze stickers bij kunt gebruiken. Hoe leuk is dat!? En, dat is niet het enige DIY project dat in de box zit. Er zit namelijk ook een lapje stof in de box met de omslag van het boek erop  gedrukt. Dit bedrukte stukje stof is voor een DIY project die binnenkort online komt te staan. Ik vermoed dat in iedere box er zo’n leuk stukje stof in komt en dat je er dus uiteindelijk een hele leuke tas, wandkleedje of kussen van kunt gaan maken. Ik kan niet wachten om meerdere stukjes stof te bemachtigen en aan de slag te gaan. (Ik heb ook helemaal geen spijt ofzo dat ik de andere box niet heb gekocht *kuch*)

En wat vinden jullie tot nu toe van de flames of fire box? VET HÉ!? En dan heb je het meest mega, awesome, vet leuke, geweldige, perfecte item nog niet eens gezien… Oké, oké, too much? Ja sorry. Maar hij is gewoon zo vét geworden! 

Ik mocht namelijk een te gekke kaars maken voor deze box! Op deze kaars zie je natuurlijk de prachtige art van Dyonne wat deze kaars gewoon al super maakt. Daarnaast is de kaars rood met zwarte strepen er doorheen. Zodra je de kaars aansteekt, mengt de rode wax zich met de zwarte wax wat een geweldig effect geeft tijdens het branden. Als de wax vloeibaar is, zie je ook het satijn-effect tevoorschijn komen, wat echt super rustgevend is om naar te kijken -al zeg ik het zelf.

De kaars heeft een geur die voor mij persoonlijk meteen de connectie maakte met ‘vuur’: het is een combinatie van houtrook, leer en tabak op een muskusachtige basis. 

Flames of Fire Box

Voor een eerste box ben ik echt aangenaam verrast. Ook al zou ik niet aan deze box hebben meegewerkt, dan had ik het nog een te gekke box gevonden. Je kunt zien dat er over ieder item goed is nagedacht en persoonlijk ben ik overal heel erg blij mee. Met boxen blijft het altijd een kwestie van smaak, maar dat is ook het leuke eraan. Je zult nooit altijd alles 100% geweldig vinden, maar als je het niet probeert weet je het ook niet. Ik ben nu nog heel erg aan het twijfelen over de april boxen, maar ik ga er zeker één bestellen! 

Bekijk meer leuke unboxing blogs hier

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *