Blog WTF is Deze !?

WTF is deze!?

WTF is deze !?

Welkom bij het WTF is deze !? onderdeel van mijn blog. Voordat je verder leest alvast een kleine waarschuwing. In deze blog komt mijn ongezouten woordendiarree eruit zonder enig filter. Oftewel, er kan hier en daar wat gescheld, gevloek en getier in staan. Daarnaast vind je hier ook spoilers voor de boeken die worden besproken. Alle blogs die onder deze categorie vallen zullen dezelfde waarschuwing krijgen. Neem deze blogs vooral met een hele grote korrel zout.

Ok, thanks vriendin, maar wtf is deze!?

Oké, ja, dus komt-ie. Ik heb geen idee of het een goed idee is, maar ik vond het zelf nogal grappig. En aangezien ik mezelf vooral heel grappig vind en ook graag wat leuke content op mijn blog wil, naast alle serieuze recensies, kwam ik met het idee om boeken te gaan lezen waar ik de meest slechte dingen over heb gehoord en hier mijn eigen mening over te gaan geven.

Dit idee borrelde al een tijdje in mijn hersenpan en nadat ik met een vriendin een leuk gesprek had over een boekenserie die zij echt vreselijk vond, wilde ik die boeken eigenlijk toch wel lezen. Want juist als iemand een boek zo ontzettend slecht vind, wordt ik heel erg nieuwsgierig.

Dus, wat is nou het idee?

Het idee is dus, dat ik (wanneer ik zin heb) boeken ga lezen die jullie mij afraden (in plaats van aanraden). Tijdens het lezen van deze boeken ga ik mijn gedachten zo veel mogelijk opschrijven (in het boek, jazeker!) om te zien of het boek écht zo slecht is als dat jullie zeggen, of dat het gewoon een kwestie van smaak is. Zodra ik een boek heb gelezen, zal ik hier een blog over posten. Let er op dat ik in deze blogs geen rekening houd met spoilers. Er zal boven aan deze blogs ook nog een waarschuwing komen te staan.

De afgerade boeken

Deze staat nog op de planning

Lees mijn reactie hier

0/5

Deze staat nog op de planning

Lees mijn reactie hier

0/5

Deze staat nog op de planning

Lees mijn reactie hier

0/5

Deze staat nog op de planning

Lees mijn reactie hier

0/5

Een boek afraden?

Wil je een suggestie doen voor een boek dat ik absoluut niet moet lezen omdat het zo verschrikkelijk is? Laat het in een reactie weten of vul het contactformulier in. 

ps: ik heb een klein budget dus deze boeken koop ik zo veel mogelijk tweedehands, heb je zelf nog een verdorven pareltje ergens liggen waar je maar al te graag van af wilt? Let me know!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *