Online Young Adult Event
Blog Events

Online Young Adult Event | Bibliotheek Almere

Het Online Young Adult Event wordt georganiseerd op zaterdag 10 april door De Nieuwe Bibliotheek (Almere). Voorgaande jaren hebben ze dit evenement ook al met succes georganiseerd, maar dit jaar was het even zoeken naar een nieuwe vorm in verband met de nog altijd geldende lockdown. Met behulp van de dames van CreaMarkt is het De Nieuwe Bibliotheek gelukt om een onwijs leuke online omgeving te bouwen waar de bezoekers virtueel een rondje kunnen doen over het evenement. Ook kan je weer mee doen aan te gekke workshops van bekende Young Adult auteurs en er is een super leuke pubquiz. Kortom: Zaterdag 10 april van 10:00 tot 16:30 moet je echt even een kijkje komen nemen op dit leuke online young adult event!

Online Young Adult Event
Online Young Adult Event

Het Young Adult Event Programma

Tijdens dit online young adult event zijn er een aantal hele leuke dingen te doen. Er is een heuse Young Adult boek-en film quiz (waar je een te gekke goodiebag mee kunt winnen), een Q&A met Rima Orie en Danielle Bakhuis en er is zelfs live muziek geregeld met gelegenheidsduo Robin & Daniël.

Meld je hier aan om mee te doen aan de pubquiz.

Naast deze leuke bezigheden, kan je je ook aanmelden voor online masterclasses en workshops! Het programma hiervan is als volgt:

11:00 – 12:00 Masterclass ‘Fantasy Schrijven’ door Rima Orie
11:00 – 12:00 Workshop ‘Recensie schrijven’ door Emmy van Ruijven (Zon en Maan)
12:30 – 13:30 Masterclass ‘De perfecte slechterik’door Astrid Boonstoppel
14:00 – 15:00 Masterclass ‘Inspiratie’ door Danielle Bakhuis

Daarnaast kan je de hele dag aansluiten via MS Teams bij Anouk van Another View. Anouk is de hele dag live aanwezig om een snelportret van jou te tekenen! Hoe leuk is dat!?

Online Young Adult Event

De Online Kraampjes

Een Online Young Adult event is natuurlijk niet compleet zonder leuke kraampjes met allerlei bookish merchandise. Tijdens dit leuke evenement kan je een virtueel bezoekje brengen aan 6 te gekke shops van Nederlandse bodem!

Legenda:
1. Informatie
2. Pubquiz & Muziek
3. Letters & Lights
4. Basically Britt
5. Another View
6. Igniting Imagination (YES THAT’S ME HELLO!)
7. Till and Dill
8. Books Art Liberty

Online Young Adult Event

Kom je ook even hoi zeggen?

Jaaa, zoals je net al las, sta ik natuurlijk ook met een kraampje op dit evenement! Vorig jaar ben ik fysiek aanwezig geweest en ik kan je zeggen, het is één van de leukste evenementen waar ik ooit aanwezig heb mogen zijn. Dus toen ze mailde of ik dit jaar weer aanwezig wilde zijn, ook al zou het dit maal een online young adult event zijn, twijfelde ik geen enkel moment.

Gedurende de dag, zal ik beschikbaar zijn om al jullie vragen te beantwoorden. Er zullen een aantal hele leuke producten in de uitverkoop gaan en daarnaast verloot ik onder iedereen die zaterdag iets koopt bij mijn shop, een cadeaukaart van €10,-

Online Young Adult Event

Alle te gekke afbeeldingen die je in deze blog ziet, zijn gemaakt door Marjolein van Marjomaakt. Samen met Nicole en Soraya is zij verantwoordelijk voor de online omgeving van dit evenement. Neem vooral eens een kijkje op hun eigen Online Creamarkt evenementen! 

Online Young Adult Event

I'm so excited!

Ik heb in ieder geval onwijs veel zin in zaterdag. Het is jammer dat het niet fysiek kan, maar op deze manier voelt het bijna alsof ik er echt ben. Mijn kraampje is prachtig geworden door de illustraties van Marjolein en de prachtige foto’s die Shana Thys heeft gemaakt.

Hopelijk zie ik je zaterdag op
https://onlinemarktdesign.nl/youngadultevent/

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *