Blog

Hallooo allemaal! (wat fijn dat je er bent)

Ben je voor het eerst hier, of ben je al bekend?

Heb je dat liedje nu ook in je hoofd? Fijn zo! Dat is dus echt een dingetje voor mij hè, van die stop-woordjes of stop-zinnetjes. Ik ben iemand die dus altijd erg blij HALLO ALLEMAAL roept, maar sinds de luizenmoeder gaat mijn hoofd meteen door naar dat irritante deuntje. Dus elke keer dat ik een tekst schrijf voor deze blog of voor een Instagram Post, ja dan eh krijg je dus dit.

Het heeft eeeeeventjes op zich laten wachten, maar hier is-ie dan! Mijn allereerste blog en AH I AM SO EXCITED (and I just can’t hide it. I’m about to lose control and I think I like it).

Oké nu stop ik echt met liedjes in jullie hoofd planten.

Beloofd.

Of nee toch niet - RundfunkDuits | Meme Generator

Nou, ehm. Welkom in de wereld van mijn chaotische hoofd! Ik ga dus ook absoluut niet beloven dat ik overzichtelijke, strakke en aan regels gebonden blogs ga schrijven, want daar hou ik gewoon niet van. What you see is what you get, this is me.

(mega geweldig nummer trouwens, ik heb echt lopen janken in de bios hierbij: https://www.youtube.com/watch?v=wEJd2RyGm8Q).

Een aantal van jullie kennen mij al vanuit mijn webshop: Igniting Imagination of via mijn bookstagram account: @acourtofimagination (voorheen @MagicalSharon). Maar voor de leuke lezers die mij nog niet kennen zal ik even een korte intro schrijven.

Mijn naam is dus Sharon (je spreekt het uit op z’n Hollands; but honestly I do not give a shit how you pronounce it. Ik luister op een goeie dag zelfs als je me Harrie noemt). Geboren en getogen in Ulft, een klein dorpje in het oosten van het land en NEE DAT LIGT NIET IN TWENTE. Ik kom uit de Achterhoek en dat is níét hetzelfde, stelletje !@#$%.

(Just kidding, love you, ik ben zelf slecht in topo dus ik neem het je niet kwalijk. Maar nu nooit meer door elkaar halen, oké?).

Anyway, zo’n 7 jaar geleden ben ik geëmigreerd naar het ‘verre’ zuiden om te gaan studeren en daar ben ik blijven plakken voor de liefde (lekker cliche). Inmiddels ben ik helemaal ingeburgerd hier in Braboland en gesetteld met mijn lieve vriend Nick en onze mopshondenkind Ser Jaime – the Foodslayer. Ik hoop in februari ein-de-lijk afgestudeerd te zijn en dan aan de slag te kunnen met een grote-mensenbaan. Echter heb ik nog geen flauw idee wat ik wil gaan doen. Op dit moment ligt mijn focus bij de webshop. Ik vind het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn en om mijn chaotische ideeën tastbaar te maken. Echter lijkt het mij ook heerlijk om actiever te zijn in deze super toffe community en dat is ook waarom ik deze blog ben gestart. Ik wil een plek waar ik af en toe mijn ongefilterde woordendiarree en hersenspinsel kwijt kan, op een manier die bij mij past.

De manier die bij mij past is: Niks moet, alles kan.

Voelsprietje - Een hele bekende quote van pippi langkous:... | Facebook

Op facebook zie ik wel eens de vraag voorbij komen: hoe schrijf ik een goede blog? Daar zullen 1001 antwoorden op gegeven kunnen worden, maar voor mij is een goede blog vooral iets waar je zelf achter staat. Iets waar jij een stukje van jezelf in kwijt kunt en de lezer daarmee kunt vermaken. Ik hoop dat ik je met mijn blog een stukje ontspanning en humor kan bieden (al vind ik vooral mezelf vaak heel grappig, dus sorry hiervoor alvast).

Hopelijk heb je nu een beetje een beeld van de meid die achter deze blog zit te typen – afgeleid raakt – weer verder gaat met typen – ineens een liedje in haar hoofd krijgt – en oh ja wat was ik ook al weer aan het doen?

Laat trouwens even je eigen blog (of bookstagram) achter in een reactie zodat ik je kan gaan volgen! Het lijkt me heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen!

Tot de volgende blog!

Liefs, Sharon

8 Reacties

  1. YAAAAY!

  2. Wat super leuk geschreven! Mijn blog is themagicalbookarchive.com

    1. Lief! Dankjewel!! Ik ga een kijkje nemen ^^

  3. Ah wat leuk dat je ook blogt! Super benieuwd wat je allemaal gaat schrijven.
    Also yas voor de Achterhoek!

    1. Super lief berichtje!! Dankjewel <3

  4. Vet leuke blog, leuk dat je nu ook schrijft! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *