Goodreads Reading Challenge 2021
Blog Reading Challenge

Goodreads Reading Challenge 2022

Goodreads Reading Challenge 2022

Het is weer tijd voor een goodreads reading challenge! Zoals waarschijnlijk zo veel anderen, hou ik mijn leesgewoonten bij via Goodreads. In 2019 kwam ik op deze website door een vriendin van me, en ik vind het echt een fijne website om te checken in welke volgorde ik series moet lezen, te ontdekken welke boeken er allemaal zijn en tegenwoordig vind ik het ook een fijne plek om een samenvatting van mijn recensies te plaatsen.

Ieder jaar kan je op Goodreads een reading goal voor jezelf zetten. Op deze manier kan je jezelf motiveren om meer te gaan lezen. Aan het eind van ieder jaar maakt Goodreads een samenvatting van wat jij hebt gelezen en hoe dat in cijfers er uit ziet. Aangezien we alweer in 2022 zitten is het weer tijd voor de Goodreads reading Challenge!

Mijn persoonlijke Reading Challenge

Vorig jaar was ik best wel enthousiast en had ik mijn challenge op 35 boeken gezet. In de praktijk bleek dit niet echt haalbaar te zijn omdat ik soms echt periodes heb dat ik amper lees. Toch, wil ik graag meer lezen dan vorig jaar. In 2021 heb ik slechts 18 boeken gelezen wat echt een stuk minder was dan mijn 35 van 2020. Dit jaar hoop ik in ieder geval 20 boeken te kunnen lezen!

Disclaimer: iedereen leest op zijn eigen tempo. Al lees je maar één boek in het hele jaar, je hebt dan tenminste een boek gelezen! Voor mij gaat het lezen van boeken vooral om het genieten, maar ik gebruik deze reading challenge om mezelf te motiveren om te blijven lezen

Januari

Storm and Fury – Jennifer L. Armentrout

4/5

Rage and Ruin – Jennifer L. Armentrout

4.5/5

Grace and Glory – Jennifer L. Armentrout

4/5

Februari

Crescent City House of Earth and Blood – Sarah J. Maas

Hergelezen 

5/5

Crescent City House of Sky and Breath – Sarah J. Maas

5/5

Witheet – Jennifer L. Armentrout

3/5

Steenkoud – Jennifer L. Armentrout

4/5

Ademloos – Jennifer L. Armentrout

3/5

Maart

A court of Thorns and Roses – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

A court of Mist and Fury- Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

A court of Wings and Ruin- Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

A court of Frost and Starlight – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

April

A court of Silver Flames – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

Throne of Glass – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

Crown of Midnight – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

Heir of Fire – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

Mei

Queen of Shadows – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

Empire of Storms – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

Juni

Gewoon zoals we zijn – Emma Anna

Lees mijn recensie hier

3.5/5

Tower of Dawn – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

De Appeltaart van Hoop – Sarah Moore Fitzgerald

Lees mijn recensie hier

4/5

Juli

Kingdom of Ash – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

The Assasins Blade – Sarah J. Maas

Hergelezen

5/5

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *