Goodreads Reading Challenge 2021
Blog Reading Challenge

Goodreads Reading Challenge

Goodreads Reading Challenge 2021

Het is weer tijd voor een goodreads reading challenge! Zoals waarschijnlijk zo velen, hou ik mijn leesgewoonten bij via Goodreads. In 2019 kwam ik op deze website door een vriendin van me, en ik vind het echt een fijne website om te checken in welke volgorde ik series moet lezen, te ontdekken welke boeken er allemaal zijn en tegenwoordig vind ik het ook een fijne plek om een samenvatting van mijn recensies te plaatsen.

Ieder jaar kan je op Goodreads een reading goal voor jezelf zetten. Op deze manier kan je jezelf motiveren om meer te gaan lezen. Aan het eind van ieder jaar maakt Goodreads een samenvatting van wat jij hebt gelezen en hoe dat in cijfers er uit ziet. In 2019 heb ik voor het eerst mee gedaan, maar nu is het tijd voor de Goodreads reading Challenge 2021!

Mijn persoonlijke Reading Challenge

Vorig jaar was ik best wel enthousiast en had ik mijn challenge op 50 boeken gezet. In de praktijk bleek dit niet echt haalbaar te zijn omdat ik soms echt periodes heb dat ik amper lees. Toch, wil ik graag meer lezen dan vorig jaar. In 2019 heb ik slechts 10 boeken gelezen, in 2020 waren dat er al 30. Dit jaar hoop ik in ieder geval 35 boeken te kunnen lezen!

Disclaimer: iedereen leest op zijn eigen tempo. Al lees je maar één boek in het hele jaar, je hebt dan tenminste een boek gelezen! Voor mij gaat het lezen van boeken vooral om het genieten, maar ik gebruik deze reading challenge om mezelf te motiveren om te blijven lezen.

Reading Challenge Januari

Een Vloek zo Eenzaam

Uitgelezen op 18-01-2021

Lees mijn recensie hier


4/5

Het onzichtbare leven van Addie LaRue – V. E. Schwab

Uitgelezen op 23-01-2021

Lees mijn recensie hier

5/5

Reading Challenge Februari

Geekerella – Ashley Poston

Uitgelezen op 02-02-2021

Lees mijn recensie hier

4/5

Het hof van Zilveren Vlammen – Sarah J. Maas

Uitgelezen op 18-02-2021

Lees mijn recensie hier

5/5

De Kleuren van Magie – V. E. Schwab

Uitgelezen op 26-02-2021

Lees mijn recensie hier

5/5

De Kleuren van Schaduw – V. E. Schwab

Uitgelezen op 03-03-2021

Lees mijn recensie hier

5/5

Reading Challenge Maart

een van ons liegt cover EN

One of Us is Lying – Karen M. McManus

Uitgelezen op 29-03-2021

Lees mijn recensie hier

3.5/5

De Kleuren van Licht – V. E. Schwab

Dit boek ben ik nog aan het lezen

0/5

Reading Challenge TBR

*re-read*

Schim en Schaduw – Leigh Bardugo

Dit boek staat op de planning

0/5

Dreiging en Duisternis – Leigh Bardugo

Dit boek staat op de planning

0/5

Val en Verlossing – Leigh Bardugo 

Dit boek staat op de planning

0/5

List en Leugens – Leigh Bardugo

Dit boek staat op de planning

0/5

Kraai en Koningkrijk – Leigh Bardugo

Dit boek staat op de planning

0/5

De Verminkte Koning – Leigh Bardugo

Dit boek staat op de planning

0/5

Rule of Wolves – Leigh Bardugo

Dit boek staat op de planning

0/5

De Taal der Doornen – Leigh Bardugo

Dit boek staat op de planning

0/5

*re-read*

De Wrede Prins – Holly Black

Dit boek staat op de planning

0/5

*re-read*

De Gevallen Koning – Holly Black

Dit boek staat op de planning

0/5

De Verbannen Koninging – Holly Black

Dit boek staat op de planning

0/5

*re-read*

Als de Nacht Eindigt – Laura Diane

Dit boek staat op de planning

0/5

Als de Morgen Begint – Laura Diane

Dit boek staat op de planning

0/5

Ivelle – Laura Diane

Dit boek staat op de planning

0/5

Kingdom of the Wicked – Kerri Maniscalco

Dit boek staat op de planning

0/5

The Shadow Between Us – Tricia Levenseller

Dit boek staat op de planning

0/5

From Blood and Ash – Jennifer L. Armentrout

Dit boek staat op de planning

0/5

Kingdom of Flesh and Fire – Jennifer L. Armentrout

Dit boek staat op de planning

0/5

The Crown of Gilded Bones – Jennifer L. Armentrout

Dit boek staat op de planning

0/5

Een Hart Zo Vurig – Brigid Kemmerer

Dit boek staat op de planning

0/5

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Een aantal van bovengenoemde boeken staan dus stiekem nog op mijn eeuwige TBR. In mijn Goodreads Reading Challenge blog kan je een overzicht vinden van de boeken die ik heb gelezen en nog van plan ben te gaan lezen dit […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *