Blog Fristi Donderdag Persoonlijk

Fristidonderdag #06

Een heerlijke week

Het is weer fristidonderdag! Dat betekend dat ik weer genoeg te vertellen heb over mijn week, en wat heb ik een heerlijke (wel zware) week gehad! 

Shoppennnnnn

Met het warme weer in aantocht werd het eigenlijk wel eens tijd om wat leuke zomer jurkjes aan te schaffen, aangezien ik echt niks qua zomerkleding in huis heb. Ik leef eigenlijk ook wel een beetje in mijn werkkleding tegenwoordig… maaaar we gingen zondag dus lekker de stad in en toen heb ik daar twee mega leuke jurkjes gevonden waar ik zo vrolijk van wordt! 

Ook zijn Nick en ik naar mijn happy place gegaan: de boekhandel! En weet je wat gewoon het leuke daaraan is!? Gianotten heeft tegenwoordig een boek-cafe waar de heerlijkste ijskoffie’s en de beste tosti’s te vinden zijn. Uiteraaaaard heb ik ook nog wat boeken gekocht waarvan ik niet kan wachten om ze te beginnen: Liefdeloos van Alice Oseman en Hallo, met Sam van Dustin Thao.

Work, work, work...

IMG_2420

Maandag, dinsdag en woensdag heb ik moeten werken en wat was het waaaaaaaaarm. Ik heb echt uit poriën lopen zweten waarvan ik niet eens wist dat ik daaruit kon zweten. Gelukkig werd er goed aan ons gedacht en werden we voorzien van flesjes water, bouillon, chocolade, zoute nootjes en extra drink-pauzes om te zorgen dat we goed gehydrateerd bleven. Ook was er een collega die een prachtige Red Velvet Special Coffee voor mij maakte omdat ik daar enorm nieuwsgierig naar was geworden en tja, je moet weten wat je verkoopt toch? Ik kan je zeggen, dit is echt de beste koffie (op ijskoffie na) ooit en het had gewoon een roze laagje, hoe schattig is dat!

Lekker lezen, lezen en nog eens lezen

Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe het komt, maar ik was echt on a reading spree. Ik heb gewoon 5 boeken deze week uitgelezen! Oké, oké, er zaten 3 vrij dunne boeken tussen. Maar, als ik die als één boek zou tellen dan heb ik nog 3 boeken in een week tijd gelezen wat voor mij best wel heel erg veel is.

Ik ben de week begonnen met de In het Diepe serie van Manon Borgen, deze mocht ik namelijk recenseren voor de uitgeverij Zomer & Keuning. Het was een heerlijke lichte read die perfect paste bij het warme weer van de afgelopen week. Ik ben ontzettend benieuwd naar meer boeken van Manon, dus hopelijk blijft ze ons verblijden met heerlijke romatische verhalen.

Daarna ben ik ein-de-lijk begonnen aan de Liefdeshypothese. Ik was het een beetje aan het uitstellen omdat het een ontzettend gehyped boek is, maar ik mocht dit boek recenseren voor Bruna Nederland dus ja, ik moest toch wel echt gaan lezen en *insert Janice voice* OH. MY. GOD. Wat was dít een heerlijk boek. Ik ben nog aan het nagenieten en kan niet wachten om mijn recensie met jullie te delen.

Omdat  ik er toch lekker in zat, ben ik na de liefdeshypothese begonnen aan Museumnacht van Chinouk Thijssen. Een compleet ander genre en ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ook dit was een heerlijk boek. Het was een vlot geschreven verhaal met een aantal flink bizarre wendingen die ik gewoon niet zag aankomen. Ik was er echt van óvertuigd dat ik wist wie er achter alles zat, maar ik had er niet meer naast kunnen zitten.

IMG_2401

De Fristi van vandaag

Vandaag ben ik gezellig met Yessica naar (je raad het nooit) de boekhandel geweest! We hebben uiteraard genoten van de heerlijke ijskoffie en tosti want dat gaat vanaf nu gewoon een standaard iets worden als ik met Yessica afspreek haha!

En (je raad ook dit nooit) ik heb weer twee boeken meegenomen. Toen ik zondag met Nick in de boekhandel was zat ik namelijk te twijfelen

En dat was alweer de Fristidonderdag voor deze week!

Bedankt voor het lezen! Hopelijk heb je vandaag ook genoten van een Fristi-geniet-momentje. Tot de volgende Fristi, liefs Sharon.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *