Blog Fristi Donderdag Persoonlijk Uncategorized

Fristi Donderdag #05

Een drukke Fristi week

De afgelopen week heb ik het enorm druk gehad, waardoor ik ook (alweer) niet goed toe ben gekomen aan deze blog. Gelukkig vind ik het geen enkel probleem om in de avond nog even lekker wat te typen. Ik hoop dat jullie week net zo gezellig druk was als de mijne, vol met mooie fristimomentjes!

Yohoho and a bottle of rum

Jaa, vrijdag was het dan zover een super leuk personeelsfeestje met een piratenthema. Ik werk eigenlijk pas 3 weken in dit team, maar heb nu al een enorm leuke klik met mijn collega’s en had super veel zin in dit feestje. Het was super leuk georganiseerd en echt álles was gethematiseerd. Ik heb deze avond onwijs genoten, maar was even vergeten dat als je nóóit meer drinkt en dan ineens aan de Bacardi Lemon gaat, dat het dan heeeeeel hard kan gaan.

Een beetje te hard.

Gelukkig heeft mijn lieve vriend mij opgehaald en ben ik al brabbelend over de leuke avond veilig en wel thuisgekomen. Nadat ik alle Bacardi in een emmertje (en in de auto, en in de douche… oeps) had gedeponeerd kon ik prima slapen.

Het was pas de dag erna, dat ik enorme spijt had van de drank en met mijn mega brakke hoofd het gezegde ‘wie zich brandt, moet op de blaren zitten’ écht even voelde.

Handen omhoog of ik schiet!

WhatsApp Image 2022-06-02 at 12.01.15 PM (1)

Volgens mij heb ik het al vaker benoemd, maar ik zit op handboogschieten en dat doen Nick en ik meestal op zondag. Dit was voor mij de eerste keer dat ik buiten ging schieten en wat was het heerlijk weer! Het schieten zelf ging ook erg goed want ik schoot de pijlen aardig goed bij elkaar. Op dit moment let ik nog niet op hoe hoog ik qua punten schiet, maar ben ik vooral aan het focussen op de pijlen bij elkaar schieten en het trainen van mijn spieren om straks een zwaardere boog aan te kunnen.

In de middag zijn we op bezoek geweest bij Sebastiaan en Tobias, waar ook Wouter en Susan kwamen. Het was nog deels om mijn verjaardag te vieren en deels om gezellig een spelletjesmiddag te hebben. Van deze te gekke vrienden heb ik gewoon het bordspel Villanous + alle uitbreidingen gekregen! Dit was dan ook uiteraard het bordspel dat we deze middag hebben gespeeld. En uiteraard heb ik als Queen of Hearts gewoon gewonnen terwijl Poes zich ontfermde over het cadeaupapier.

WhatsApp Image 2022-06-02 at 12.01.17 PM
WhatsApp Image 2022-06-02 at 12.01.16 PM

Naar rrrrrrrrrrrrrrrrroterdam!

Vandaag ben ik gezellig met Jaime en twee blikjes Fristi naar Rotterdam afgereisd, heulemaal met de trein en metro! Om natuurlijk ons liefste vriendinnetje Rosanna te bezoeken.

Het was stiekem best even slikken, toen ik voor het eerst weer bij Rosanna thuis kwam sinds het overlijden van Joost. Maar we hebben er gelukkig een hele fijne dag van gemaakt. We hebben weer ontzettend hard gelachen en vooral Jaime heeft zijn werk als support-hond vandaag goed uitgevoerd.

Jaime vond het heerlijk om in de trein en metro te reizen, maar het was best wel een gedoe omdat het méga druk was in verband met Hemelvaartsdag en Jaime is een schatje, maar vooral heel erg selectief doof. Dat en de drukte in een trein gaan niet altijd goed samen, maar we hebben het overleefd.

En zo snel gaat een week alweer voorbij. Vooral als je veel werkt zijn de fristi-momentjes schaars, maar ik vind het wel ontzettend belangrijk om iedere week even tijd voor mezelf vrij te maken en te genieten.

Hierboven staan nog wat leuke foto’s die mijn week samenvatten. Bedankt voor het lezen! Hopelijk heb je vandaag ook genoten van een Fristi-geniet-momentje. Tot de volgende Fristi, liefs Sharon.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *