Blog

Hallooo Allemaal!

Halloooo allemaal (wat fijn dat je er bent) (alweer)

Dus, ja hmm… Daar zijn we weer opnieuw met een voorstel blog. In Oktober 2020 was ik dol-super-mega-enthousiast begonnen aan deze blog, om vervolgens 2 blogs te posten en daarna te vergeten dat ik dit nog ergens op het internet had rondzweven. 

*kuch*

Maar, dat gaat nu niet meer gebeuren, want inmiddels heb ik wat meer tijd voor het bijhouden van een blog en ik vind het heerlijk om te doen. Mijn eerste recensie staat al online (whoohoo) en ik kan niet wachten om meer te posten. Maar, voordat ik zo ver ben, wil ik mezelf (opnieuw) even voorstellen!

Let's start some chaos

Welkom in de wereld van mijn chaotische hoofd! Ik ga dus ook absoluut niet beloven dat ik overzichtelijke, strakke en aan regels gebonden blogs ga schrijven, want daar hou ik gewoon niet van. What you see is what you get, this is me.

Een aantal van jullie kennen mij al vanuit mijn webshop: Igniting Imagination of via mijn bookstagram account: @acourtofimagination (voorheen @MagicalSharon). Maar voor de leuke lezers die mij nog niet kennen zal ik even een korte intro schrijven.

Mijn naam is dus Sharon (je spreekt het uit op z’n Hollands; but honestly I do not give a shit how you pronounce it. Ik luister op een goeie dag zelfs als je me Harrie noemt). Geboren en getogen in Ulft, een klein dorpje in het oosten van het land en NEE DAT LIGT NIET IN TWENTE. Ik kom uit de Achterhoek en dat is níét hetzelfde, stelletje !@#$%.

(Just kidding, love you, ik ben zelf slecht in topo dus ik neem het je niet kwalijk. Maar nu nooit meer door elkaar halen, oké?).

Anyway, zo’n 8 jaar geleden ben ik geëmigreerd naar het ‘verre’ zuiden om te gaan studeren en daar ben ik blijven plakken voor de liefde (lekker cliché). Inmiddels ben ik helemaal ingeburgerd hier in Braboland en gesetteld met mijn lieve vriend Nick en onze mopshondenkind Ser Jaime – the Foodslayer. Ik hoop in mei ein-de-lijk afgestudeerd te zijn en dan aan de slag te kunnen met een grote-mensenbaan. Ik studeer Communicatie/Marketing in de creatieve industrie en ik vind het dan ook heerlijk om met social media bezig te zijn. Daarnaast ligt mijn passie bij mijn eigen webshop. Ik vind het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn en om mijn chaotische ideeën tastbaar te maken op mijn eigen manier. 

Lezen heb ik altijd al heerlijk gevonden en inmiddels heb ik een aardige boekencollectie opgebouwd met een TBR van hier tot aan de maan en weer terug. Omdat ik toch vaak iets vind van wat ik lees, heb ik het idee gekregen om een bookstagram account te maken, dat al snel gevolgd werd door het maken van deze blog. Het lijkt het mij heerlijk om actiever te zijn in deze super toffe community en meer mensen te leren kennen met dezelfde interesses en hobby’s. Maar ik wil vooral een plek waar ik af en toe mijn ongefilterde woordendiarree en hersenspinsel kwijt kan, op een manier die bij mij past.

Niks moet, alles kan

De manier die bij mij past is: Niks moet, alles kan.

Op facebook zie ik wel eens de vraag voorbij komen: hoe schrijf ik een goede blog? Daar zullen 1001 antwoorden op gegeven kunnen worden, maar voor mij is een goede blog vooral iets waar je zelf achter staat. Iets waar jij een stukje van jezelf in kwijt kunt en de lezer daarmee kunt vermaken. Ik hoop dat ik je met mijn blog een stukje ontspanning en humor kan bieden (al vind ik vooral mezelf vaak heel grappig, dus sorry hiervoor alvast).

Hopelijk heb je nu een beetje een beeld van de meid die achter deze blog zit te typen – afgeleid raakt – weer verder gaat met typen – ineens een liedje in haar hoofd krijgt – en oh ja wat was ik ook al weer aan het doen?

Laat trouwens even je eigen blog (of bookstagram) achter in een reactie zodat ik je kan gaan volgen! Het lijkt me heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen!

Tot de volgende blog!

Liefs, Sharon

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *