de verbannen koningin
Blog Booktag

De Verbannen Koningin: Booktag | The Queen of Geek

Beetje droog wel

Vandaag zou eigenlijk het derde deel van de Verbannen Koningin uitkomen, maar helaas pindakaas! De boeken waren nog niet droog. Dus het duurt een weekje langer. Jammer, maar deze dingen kunnen natuurlijk gebeuren. 

Maar, dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Nu heb ik stiekem toch nog tijd om even gauw De Wrede Prins en de Gevallen Koning opnieuw te lezen voordat de Verbannen Koningin op de deurmat ligt. 

Heb je deze boeken nog niet? Bestel ze dan nu hier (let op, alleen de eerste druk is limited editie!):

de verbannen koningin

Meer informatie over de vertraging en nieuwe release datum lees je op de instagram van Best of Fantsy.

De Verbannen Koningin Booktag | The Queen of Geek

Rosanna van The Queen of Geek blog, is een van de ambassadeurs voor deze boekenserie en heeft daarom een ontzettend leuke booktag bedacht. Iedere blogger/bookstagrammer mag hier aan mee doen, dus het leek mij ook ontzettend leuk om deze vragen te beantwoorden. Wil je nou zelf deze vragen ook beantwoorden in je blog? Gewoon doen! Kopieer de vragen, beantwoord ze en laat vooral Rosanna even weten als je ze hebt beantwoord.

Maargoed, genoeg intro-gezeur, tijd om de vragen te gaan beantwoorden!

High anticipated: een boek waar je heel erg op hebt gewacht na een heftige cliffhanger

Hahaaaa! Deze vraag is stiekem moeilijker te beantwoorden dan je denkt. In ieder geval voor mij. ik ben namelijk zo’n Truus die altijd achter de feiten aan loopt en boeken pas leest nadat ze al lang uit zijn. Het voordeel daarvan is dan weer dat ik series zoals de Glazen Troon gewoon in een ruk heb kunnen uitlezen zonder te moeten wachten. Ik denk namelijk niet dat ik het had aangekund om 2 jaar op Koninkrijk van As te moeten wachten

Inmiddels ben ik aardig up to date met betrekking tot nieuwe boekreleases. Dus het boek waar ik enorm naar uit kijk, vanwege de huge cliffhanger is Als de Morgen Begint van Laura Diane. Het eerste boek in haar duologie eindigt met zo’n ENORME cliffhanger – I CANNOT EVEN BEGIN TO DESCRIBE IT. En ik ben al ZO LANG aan het wachten op boek twee, en nu heb ik met mijn domme hoofd ook nog eens een gesigneerde editie besteld waardoor ik nóg een week langer moet wachten om ein-de-lijk verder te kunnen lezen in deel twee… Aan het einde van de maand ben ik eventjes dood hoor, met al die geweldige boeken die gaan uitkomen…

Slang: je favoriete boek met een slang op de cover

the deathless girls

Ken je dat, zo’n neverending TBR? Ja hoi! Hier dus. Ik denk dat op dit moment zo’n 80% van mijn boekenkast bestaat uit ongelezen boeken… oeps. En ehm, ik heb dus bijvoorbeeld boeken zoals: Heks en Jager, de Ballade van Slangen en Zangvolges, The Queen of Nothing (EN), Girl Serpent Thorn (EN)  en The Deathless Girls (EN) netjes in mijn kast staan, maar ik heb ze nog niet gelezen… Dus ik kan deze vraag eigenlijk niet helemaal eerlijk beantwoorden. Maar, van deze slangenboeken is er wel één boek dat er qua cover ontzettend voor mij uitspringt. Ik heb dit boek ook puur gekocht vanwege de prachtige cover en ik kan niet wachten om het te gaan lezen (ooit… een keer… als ik tijd heb… help) en dat is The Deathless Girls.

Love letter: een boek waarbij brieven een rol spelen

Ohh weer zo’n lastige… ik ga denk ik een beetje vals spelen. Want de enige boeken die ik heb gelezen en waar brieven in voorkwamen (voor zover ik weet) is namelijk de Caraval serie. En het zijn natuurlijk niet echt liefdesbrieven, maar het zijn wel brieven. Het eerste boek in deze serie begint namelijk al met een aantal brieven en het komt nog regelmatig terug gedurdende de serie. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het erg wennen vond om zoiets te lezen, maar het past heel goed bij deze boekenserie.

caraval

Een duistere vloek op Elfhame: Een boek met vervloekingen

Jaa, een Vloek zo Eenzaam natuurlijk!! Dit boek heb ik in januari gelezen en ik vond het een heeeeeerlijk boek! Ik kan ook echt niet wachten tot een Hart Zo Vurig uit komt. Ik heb namelijk wat vermoedens wat er in deel 2 gaat gebeuren and guysss if you like retellings, this is the book for you!

Cardan de verrader: een karakter dat je met volle overtuiging haat

TAMPON THE TOOL.

DO I NEED TO SAY MORE.

hof van doorns en rozen

De enige echte Queen Jude: een karakter dat echt een ‘queen’ is

de glazen troon

Aelin Ashryver Whitethorn Galathynius; A.K.A. Celeana Sardothien, Lillian Gordaina, Dianna Brackyn, Elentiya, Ardalan’s Assassin, The King’s Champion, Witch Slayer, Fire Breahting Bitch Queen.

Deze waslijst aan namen/titels zegt toch al genoeg!? Ik zei het ooit al eens, en ik zeg het nu nog een keer. Áls ik ooit gay wordt, wil ik een Aelin. I won’t settle for less.

Steamy romance: een stelletje waar je het maar al te warm van krijgt

Nesta en Cassian. DA-YUMN. Deze twee weten wel van ehh, ja. *wenkbrauwwiebel*. Wat heb ik genoten van het Hof van Zilveren Vlammen. Ik heb Nesta altijd al een geweldig karakter gevonden. Ik vind haar echt veel leuker, interessanter dan Feyre omdat ze niet zo standaard is. Ze is een karakter dat dingen verkeerd doet, dat dingen verneukt, but that’s okay. Because that’s life. 

En Cassian, ja kom op zeg. Wie houdt er nou niet van zo’n goddelijke Illyrian Warrior… 

HUH!? Waar was ik  ook alweer mee bezig? Sorry, ik dwaalde eventjes af… 

Ehm, ja, let’s continue… Een aantal van bovengenoemde boeken staan dus stiekem nog op mijn eeuwige TBR. In mijn Goodreads Reading Challenge blog kan je een overzicht vinden van de boeken die ik heb gelezen en nog van plan ben te gaan lezen dit jaar. En met dat gezegd hebbende, ben ik ben alweer aan het einde gekomen van deze super leuke booktag! Rosanna, ontzettend bedankt voor deze leuke vragen en ik ben reuze benieuwd wat jij en de andere ambassadeurs nog voor ons als fans in petto hebben de komende tijd. Ondertussen ga ik alvast bij mijn brievenbus liggen tot de 16e zodat ik direct kan beginnen in de Verbannen Koningin.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *