Blog Blogtour Recensies

Margot & Olivia – Alexandria Bellefleur | Blogtour

Margo & Olivia – Alexandria Bellefleur

Roman | 9789020545074| Mijn beoordeling: 4 sterren | Let op! Deze recensie kan spoilers bevatten 

4/5

Van één naar drie zonder twee

Vandaag was het mijn beurt in de blogtour van Olivia en Margot en wat heb ik ontzettend genoten van dit boek. Ik heb uit deze serie enkel ‘Elle & Darcy’ gelezen, maar het mooie aan de Written in the Stars serie is dat het niet nodig is om alles gelezen te hebben om het boek te snappen. De drie boeken uit deze serie vind ik meer dan genoeg op zichzelf staan om er van te genieten zonder dat je de rest kent. Al mis je dan natuurlijk wel personages die terugkomen of easter eggs. Maar Margot en Olivia was weer een heerlijke romcom met super leuke hoofdpersonages, Queer reps, humor en een realistisch plot. 

Titel 2

x

Eind beoordeling

x

4/5

Disclaimer: in mijn recensies ben ik altijd zo eerlijk en kritisch mogelijk. Wel wil ik benadrukken dat deze recensie is geschreven vanuit mijn persoonlijke mening. Zoals we allemaal weten: smaken verschillen. Laat je dus niet afschrikken door een recensie van bijvoorbeeld één ster, maar wordt ook niet te enthousiast van een recensie van vijf sterren. Hoe ik een boek heb beleefd, kan voor jou heel anders zijn.

Wil je meer recensies lezen? Neem dan een kijkje op deze pagina

Informatie over Margot & Olivia

‘Margot & Olivia’ is een queer romcom van Alexandria Bellefleur, en het laatste deel van de Written in the stars-serie.

Olivia’s leven loopt niet volgens plan. Ze is bijna dertig, gescheiden, en het voelt niet alsof ze echt heeft geleefd. Dan ontmoet ze Margot via een datingapp. Margot is niet op zoek naar liefde, maar naar casual hook-ups en Olivia lijkt de perfecte kandidaat. Olivia is echter niet de enige die nieuwe ontdekkingen doet. Hoe meer tijd ze met elkaar spenderen, hoe leuker het wordt. Durft Margot zich kwetsbaar op te stellen en een relatie te beginnen?

‘Margot & Olivia’ is het derde en laatste deel van de Written in the stars-serie van Alexandria Bellefleur. Lees ook in deze serie: ‘Elle & Darcy’ en ‘Londen & Seattle’.

Handige Linkjes

Koop Margot & Olivia hier:

Margot & Olivia
ISBN 9789020545074 
Paperback NL €16,99

Count Your Lucky Stars
ISBN 9780063000889 
Paperback EN €12,99

Informatie over de uitgave:

Het boek Margot & Olivia is geschreven door Alexandria Bellefleur. Het boek heeft 352 pagina’s en is gepubliceerd in augustus 2022 door Zomer & Keuning.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.